martes, abril 25, 2006

Les cases taronges de Casavells


Al darrer post parlavem de la desfiguració implacable d'un poble com Matajudaica. La competició de destrosses de perfil la guanya però Casavells, també al Baix Empordà. Aquesta filera de cases taronges, construida ja fa un temps, amaga la pedra d'un poble que s'integrava perfectament a l'entorn fins que l'ajuntament va permetre a un promotor de gustos malvats fer això. Carn de segona residència des del primer dia. Aquest és el creixement que volen a Casavells?

3 comentarios:

Anónimo dijo...

No és el creixement que volia Casavells, és el creixement que va voler l'Ajuntament de Corçà per nosaltres!

Anónimo dijo...

Jo sóc de Casavells i la veritat,és que l'ajuntament fa més per la gent de fora que per la gent del poble.Es un error projectar unes cases fetes amb presses i sense mirament per tal d'ampliar una zona de vivendes que, a simple vista semblen "guettos".Es podia haver exigit conservant el caire "rústic" de pedra com..tants pobles tenen normatives bàsiques i intocables.

Anónimo dijo...

Cada poble té el que es mereix i en aquest "affaire" a més d´un li devien untar les molles, i segurament amb oli de molt bona qualitat.Jo també sóc de Casavells de tota la vida i si no estem a l´aguait encara tindrem alguna altra sorpresa.Mentre uns dormen els altres vetllen i no pas precisament per la nostra salut.