martes, abril 25, 2006

El perfil nord de Matajudaica

Ja sabem que l'estètica no ho és tot, però el perfil de Matajudaica per la seva vessant nord ha deixat de ser el d'un poblet de pedra integrat amb l'entorn per obra i gràcia d'un arquitecte amb massa pressupost. El perfil no ho és tot, deiem, però els quinze dies a l'any d'ocupació mitjana que li esperen a aquestes dues cases justifiquen la destrossa?

3 comentarios:

Anónimo dijo...

SOC VEI DEL POBLE DE MATAJUDAICA I HEREU DEL PATRIMONI QUE EL MEU AVI ENS VA DEIXAR AL POBLE. NO SE SI HAURAS ANAT A VEURE AQUESTES CASES QUE ESTAN ENCARA EN CONSTRUCCIO, PERO EL FET ES QUE L'ESTETICA D'AQUESTES NO SERA DIFERENT DE LA RESTA DE CASES QUE FORMEN EL POBLE.

Homo Finit dijo...

Per la inversió que hi estan fent, esperem que així sigui. Ens hem acostat a veure les cases, és clar. I també ens agradaria molt que hi vinguessin a viure els seus propietaris, i no que siguin dues cases més, tancades tot l'any menys uns pocs periodes, que hauran ajudat a consolidar una miqueta més l'especulació del sòl i a urbanitzar encara més el territori.

Anónimo dijo...

Es vertitat que aquestes construccions han fet pols el perfil del poble (qui cony ho ha permés). Per pedra que hi possin continuara essent un mur a la vista.