sábado, abril 22, 2006

Ja n'hi ha prou

Aquest bloc s'estrena avui amb la intenció de servir de denúncia de la depredació que l'Empordà està patint impunement per part d'actors públics i privats en perjudici del medi de tots per a benefici d'uns pocs.

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Hem vist la teva pagina i ens a agradat molt i t'entenem perfectament nosaltres també som de la comarca mes maltractada i putajada que hi ha (L'EMPORDA)ens agraderia coneixet per que tambe estem fet una pagina com la teva pero estem treballa-la ens diem PARK THEMATIC EMPORDA,
http://www.parctematicemporda.org
ens podriem escriure si et sembla bé. SALUT
Si estas interesat: jparnau@gmail.com

JOAN dijo...

Hola som de l’associació Ardenya Patrimoni i Natura ,nosaltres tenim obert un petit blog al igual que vosaltres a part de la nostre pagina web.
El blog te un link amb el vostre espero que us agradi.
lluitem junts per un Empordà millor

Anónimo dijo...

B E N V I N G U D A. Primera heroina blogistica de l´emporda. Et desitjo sort i moltes col.laboracions (comentaris, noves informacions, fotos, etc.: enfin participacio).
Desgraciadament els petits anonymous que guaitem aquestes "noves maravelles" dels paisatge empordanes poc podem fer gaire res. Aqui governa (no PSC, no Independents -pobre Maragall de Torroella-, no CiU, sino...) l´omerta: POTS DIR (el que vulguis)-NO POTS FER (res).
Salut i molt futur i exits per la teva blog tan genuinament empordanesa.