sábado, abril 22, 2006

Les antenes de Pals


El passat 22 de març varen dinamitar les Antenes de Pals. El cost del desmantellament segons indica el cartell exterior és de més d'1,5 milions d'euros. El cost mediambiental (per la petita reserva natural que s'havia creat a sota de les antenes) ningú l'ha calculat. Diuen que tot plegat valdrà la pena i han habilitat un camí marcat a les dunes per preservar-les. Del que ningú parla és de les 1000 vivendes que sembla ser es permetran fer a Pals a canvi de protegir l'espai de les antenes i les dunes. Estarem a l'aguait perquè si és així més valia que ens deixessin les antenes.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Amics de l´Aguait. Llegeixo amb atencio els textes de les fotografies que hi heu publicat fins ara a la vostra página tan interesant -desconeixo quantes págines més n´hi han sobre temes de defensa del territori empordanes en actiu-. A aquesta nota de Pals hi dius en un determinat moment:"del que nigú en parla es....". Del que ningú en parla, dic jo, es: que ningú hi parla. Vegem: els comentaris a la vostra página son escadusers -i per aixó penso que es tant i tant necesari el material que hi proporcioneu-. De fet, només l´ajuntament d´Ullastret ha respós. La solidaritat de grups o persones amb el vostre bloc ha sigut mes que res per a fer-se autopropaganda. Ara mateix en Margall al seu bloc que es diu Agora -plaça publica- ha decidit posar filtres als comentaris. Evidentment aixo contradiu el caracter obert d´un bloc amb aquest nóm.
Despres de l´incendi del Montgri es varem fer unes "Jornades reivindicatives del Montgri" -titol posat per CiU de l´ajuntament de Torroella. L´ultima xerrada era a vesar de gent. La moderava el representant de GDM -grup antipedrera- Marc Marí. Com que ningú deia res es va aixecar en Joan Vinyes i va dir: que pasará amb la companyia electrica que ens ha cremat el xiprer de´en Navarro?. Sense moure´s-l´hi una cella, en Mari, va dir que no tocava parlar d´aquest tema. Aixi es van acabar les jornades "reivindicatives" sobre l´incendi -que va estar a punt de matar varies persones a Sta.Caterina-. Del que ningú en parla es que la gent encarregada de canalitzar la veu del "poble" o posa filtres o diu que ara no hi toca. No es normal doncs, Aguait, que ningú no en parli ?

Unknown dijo...

Fotos de la demolició a http://rafajimenez.my-expressions.com/galleries/3379_1500968462/37583