sábado, julio 08, 2006

L'imprescindible polivalent... ara de Serra de Daró

Fa uns dies penjavem un post mostrant cinc poliesportius o sales polivalents de munipicis que, estant gairebé a tocar, i amb poblacions no superiors als 300 habitants volen fer la festa major a cobert. Just varem penjar el post a Serra de Daró, a tocar de quatre dels municipis assenyalats, es va començar a construir un d'aquests monuments a la inversemblança. Inversemblança per tres motius que us traslladem amb les següents tres preguntes: per què cal fer estructures d'un impacte visual tant agressiu en poblets de pedra? per què es necessita un infraestructura així per tants pocs usos l'anys? i la millor de totes: si és tant necessari i imprescindible, per què aquests pobles no es mancomunen per construir i compartir aquesta mena d'infraestructures condemnades a ser infrautilitzades?

1 comentario:

Anónimo dijo...

Amics de l´Aguait de l´Emporda: hi han coses que es poden explicar, polivalentment, també en castellá. Per exemple el motiu de la imprescindiples págines com les d´aquest bloc.
"El negocio del ladrillo, también llamado pelotazo a la española. Se trata de recalificar terrenos, de comprar concejales, de usar terreno público para negocios privados, de modificar con abyectas intenciones Planes Generales de Urbanismo... El negocio del ladrillo da para llenar bolsillos de personas que deciden dónde y cómo se puede construir"."El juez investigará el supuesto pago por parte del constructor Jesús Calvo Soria -ahora también denunciado- de más de una docena de habitaciones de hotel en las que los ediles habrían estado reunidos la noche de dicho cambio en el Gobierno local. También será llamado a declarar Eusebio Gaviño, primo del alcalde y también imputado en el «caso Camas»." (Rebelion 02/10/06).
Retalls d´una noticia espanyola que cada cop es més present a la realitat catalana. Qui sap si empordanesa, vist el vostre blog. O no?