sábado, julio 08, 2006

I més... poliesportius!?

Ullastret obviament no vol ser menys i ha urbanitzat un turó que segur que té nom però aquí el desconeixem. La disbauxa de cases en construcció ha començat ja però el que més ens ha cridat l'atenció és... aquesta sospitosa mole del fons de l'urbanització. No ens ho podem creure, un altre sala polivalent per fer-hi la festa major? Durant el franquisme deien que el futbol era l'opi del poble, comencem a pensar que, al món rural, en plena democràcia, els poliesportius tenen la mateixa funció que el futbol aleshores.

4 comentarios:

Joan Margall dijo...

Endavant amb aquesta tasca que fas/feu. És dura i a vegades ingrata, però molt necessària. Salut i força,
Joan

Homo Finit dijo...

Des de l'Aguait celebrem que aquesta construcció no sigui una sala polivalent i que la urbanització sigui per primera residència i encoratjem a que els municipis lluitin contra l'especulació urbanística. Però també que això és faci tenint cura del tipus de construcció que es fa, per tal de mantenir l'armonia amb l'entorn, que a fi de comptes és el principal patrimoni que tenim a l'Empordà.

Anónimo dijo...

Estimat Joan Margall.
Endavant amb aquesta tasca que fan els altres -en aquest cas l´Aguait de l´Emporda- vol dir.... col.laborar també tu, una mica. Podries contestar a la pregunta de la nostra bloger sobre la Pletera. Si us plau, no ens facis esperar 10 anys més. Atentament....

maulet dijo...

els politics nets ahurien de tirar de la manta i investigar els secretaris del ajuntaments perque el que no es normal es que amb els sous que tenen es puguin fer cases tant poc austeres...investigacio ja.