sábado, mayo 06, 2006

La Pletera, salvada?

Les asseguradores, els bancs, i altres consorcis tenen uns fons obligats per fer front a situacions que puguin superar una determinada entitat.
És freqüent trobar per tot arreu edificis abandonats a mig contruir, urbanitzacions a mig fer, ja sigui per que la constructura ha fet fallida o per que l'administració ha aturat l'obra per il·legal. Un bon exemple n'és la Pletera de l'Estartit.
Per què no s'obliga a les constructores a tenir un fons de garantia per poder deixar el territori tal i com estava abans de que fessin la destrossa si, posteriorment, es falla que era il·legal?

1 comentario:

Anónimo dijo...

Aquesta pregunta del FONS DE GARANTIA DE CONSTRUCCIONS FALLIDES ens l´hauria de contestar el Sr. Maragall que tan alegrement encoratja la teva feina de blog. El Sr. que va aprovar la urbanitzacio de la Pletera es del seu partit UPM: Albert Bou. Pot ser entre un i l´altre ens ho podrien aclarir.
Seria d´agraïr que ens dones una pista de com la UPM va arribar a la conclusio que la Urbanitzacio de la Pletera era socialment util i com es que no presenten cap alternativa per arreglar el mamotreto costero que van disenyar (i aprovar). Atentament.